Bedrijfsgegevens - juweeltjesvanannet

Bedrijfsgegevens

Juweeltjes van Annet werd officieel opgericht als eenmanszaak op 6 augustus 2010 bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden; maar al een jaar daarvoor was mijn belangstelling gewekt voor het maken van sieraden. Waardoor dat was? Ik had plannen om een jurk te naaien en bij dat patroon stond een ketting van dezelfde stof; alleen moesten daar houten kralen in. Toen ik die wilde bestellen in een webshop met allerlei hobby-artikelen viel mijn oog op verschillende doosjes met kralen in leuke kleurtjes. Die heb ik toen maar meebesteld...en van het één kwam het ander!
Ik kwam in een hele nieuwe wereld terecht en in die wereld kwam ik termen tegen waar ik nog nooit van gehoord had! Veel vragen stellen en eindeloos opnieuw proberen als iets niet wilde lukken. 
Dat de aanhouder gewonnen heeft ziet u in mijn webshop....
Sieraden die kapot zijn, door wat voor oorzaak dan ook, kunnen door mij worden gerepareerd, het maakt daarbij niet uit of u het al dan niet bij mij hebt gekocht. We spreken van tevoren een prijs af en als u daarmee akkoord gaat wordt uw sieraad zo goed mogelijk hersteld.

U kunt behalve sieraden kopen, er ook voor kiezen ze zelf te leren maken, namelijk door een workshop te volgen. De kosten hiervan zijn € 35,- voor 2½ uur, inclusief materiaal en koffie met iets lekkers. Meer informatie vindt u hier

  
Juweeltjes van Annet
Tammingastraat 9
9978 PA Hornhuizen
0644258124
annet@kaman.nl
KvK nr.50549634
BTW nr: 121454459B01
IBAN: NL96INGB0004633340
BIC: INGBNL2A
 

Contactinformatie:

Betaalmogelijkheden:
                                                                                               
 Socialmedia: