Betaal- en verzendinformatie - juweeltjesvanannet

Betaal- en verzendinformatie

Bestellen en betalen

Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de manier van betalen die u het beste past, zoals betalen bij afhalen, overschrijving vooraf, Ideal, creditcard en Paypal. Aan betalen via Ideal, creditcard en Paypal zijn kosten verbonden. Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u vrijwel direct een email ter bevestiging, uw factuur wordt als PDF-bestand meegezonden.
Kiest u voor overschrijving vooraf dan kunt u het bedrag van uw bestelling storten op mijn rekening bij de ING, het nummer is 4633340 tnv Juweeltjes van Annet te Hornhuizen (zie voor het volledige IBAN nr onderaan deze pagina. De betaling dient binnen 10 dagen op mijn rekening te zijn bijgeschreven, is dit niet het geval en neemt u geen contact met mij op dan wordt de bestelling geannuleerd, u wordt hier over bericht via een email. 

Bescherming van uw privacy

De door u aan ons verstrekte gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen op nemen, zij worden niet aan derden verstrekt!

Verzenden en verzendkosten

De door u bestelde artikelen worden, nadat de betaling bij ons is binnen gekomen, doorgaans binnen drie werkdagen naar u verzonden. Bij uitzonderingen op deze regel wordt u daarvan in kennis gesteld.
Het bedrag van uw bestelling is exclusief de
verzendkosten, tenzij anders vermeld bij de artikelen.

Wilt u uw pakje aangetekend verzonden hebben? Dan is het handig om eerst even contact met mij op te nemen.
Mocht er iets mis gaan met de verzending, neemt u dan zsm contact met mij op.

Als een zending niet aankomt door het foutief invullen van de adresgegevens ben ik niet aansprakelijk. Dus controleer uw gegevens goed tijdens het bestelproces!

Retourzenden

Zodra u uw bestelling heeft ontvangen heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat u zonder opgaaf van redenen uw pakketje retour kunt sturen, de verzendkosten zijn dan wel voor uw rekening. Het door u betaalde bedrag (minus verzendkosten) wordt door mij zsm teruggestort (mits de goederen onbeschadigd zijn). Is een sieraad speciaal voor u gemaakt, zoals bijvoorbeeld in opdracht, dan is het retourrecht niet van toepassing. 

Garantie

Mocht er bij normaal gebruik iets stuk gaan binnen 3 maanden na aankoop dan kunt u het naar mij op sturen, de verzendkosten zijn dan voor uw rekening. Handig is wel om eerst even contact op te nemen over wat er precies stuk is!

Betaalgegevens

NL96INGB0004633340 t.n.v. Juweeltjes van Annet te Hornhuizen
Tammingastraat 9
9978 PA Hornhuizen

mobiel: 0644258124
email: 
annet@kaman.nl


Contactinformatie:

Betaalmogelijkheden:
                                                                                               
 Socialmedia: